FEESTVERLICHTING IN EEXT

In een co-creatie met Kemkers speciaalbouw kunnen de bezoekers van de kerstmarkt as zaterdag (16 december)  kennis maken met een handige verlichte Eexteros. Deze os kan door de koper of door ons gemakkelijk worden geplaatst aan een lantaarnpaal en heeft een eigen timer waardoor deze zelfstandig aan en uit gaat. De “ossen” zijn op de markt te bestellen en zullen in de loop van het jaar geleverd worden, zodat we mogelijk volgend jaar al ons eigen feestverlichting hebben.

Tijdens de markt zullen er een aantal voorbeelden zijn. Er zijn drie mogelijkheden om mee te doen.

 

  1. U bestelt een Eexteros. In de loop van het jaar wordt deze bij u afgeleverd. U betaald dan pas de os. Jaarlijks hangt u zelf de os op aan een lantaarnpaal of een door u zelf ingebracht paal in de omgeving van uw woning. Data en tijdstippen zullen jaarlijks door ons worden aangegeven middels het kraantie. Jaarlijks zal er door ons vergunning worden aangevraagd.

  2. U bestelt een Eexteros. In de loop van het jaar wordt deze bij ons afgeleverd. U betaald dan pas de os. Wij bewaren de os voor u. Jaarlijks hangen wij deze os op aan een lantaarnpaal of een door u ons ingebracht paal in de omgeving van uw woning. Data en tijdstippen zullen jaarlijks door ons worden aangegeven middels het kraantie. Jaarlijks zal er door ons vergunning worden aangevraagd.

  3. U bestelt een Eexter os. In de loop van het jaar wordt deze bij ons afgeleverd. U betaald dan pas de os.  Wij bewaren de os voor u. Jaarlijks hangen wij u de os op aan een lantaarnpaal of een door ons ingebracht paal aan de doorgaande weg in Eext. Data en tijdstippen zullen jaarlijks door ons worden aangegeven middels het kraantie. Jaarlijks zal er door ons vergunning worden aangevraagd.

 

In alle gevallen is de prijs hetzelfde. De prijs van 1 eexteros is € 50,--  Onder de os is een bordje geplaatst waar u een naam na keuze op kunt laten zetten. U kunt natuurlijk ook meerdere exemplaren kopen.  Als u in aanmerking wilt komen voor een dergelijke feestverlichting kunt u zich inschrijven tijdens de kerstmarkt as zaterdag in Eext.